Portfolio

Jarenlang werkte ik als Marketing, Web en Communicatie medewerker voor bedrijven als Happy Home Vakantiehuizen, Inspiratie op Locatie en LiL.nl. Hier was ik onder meer verantwoordelijk voor het schrijven en vertalen van zowel de Duitse website content als ook andere on- en offline media. Later mocht ik voor Pattaya Bike & Boats Tours de hele website naar het Duits vertalen. In oktober 2017 ben ik met Creacontext dan écht voor mezelf begonnen en schrijf en redigeer ik, naast andere opdrachten, regelmatig teksten voor trip.me, vertaal ik website content en redactionele online artikelen voor ProMedia en pas campagnes voor klanten, zoals Belvilla, voor Goodbyhello aan op de Duiste markt. Ik ben benieuwd naar uw verhaal en kijk ernaar uit deze voor u te verwoorden!

Kontakt

Möchten Sie mich kennnenlernen, haben Sie Fragen oder möchten Sie ein unverbindliches Angebot anfragen, nehmen Sie telefonisch Kontakt auf 0031 (0)6 26 72 5551 oder schicken Sie eine E-Mail an contact@creacontext.com.