Wie is Creacontext

Vrienden zouden me waarschijnlijk omschrijven als creatieve duizendpoot met een aangeboren talent voor talen. Van jongs af aan was ik gefascineerd door taal en andere culturen, schreef ik verzen en probeerde de taal van het land op te pikken waar ik op vakantie ging. Sinds 2012 ben ik in Nederland woonachtig en heb ik dankzij intensieve taaltrainingen bij het Goethe Institut vloeiend Nederlands leren spreken en schrijven. Door mijn veelzijdige interesses, gaat het me makkelijk af over verschillende thema’s te schrijven en vind ik het leuk om door mijn werk steeds meer kennis op uiteenlopende gebieden op te doen. Met een toeristische achtergrond, een talent voor talen en jarenlange ervaring in de marketing, content management en (online)communicatie beschik ik over de ideale mix aan vaardigheden om u aan originele, authentieke en doelgroepgerichte teksten te helpen. De onderliggende boodschap vind ik hierbij net zo belangrijk als een heldere en makkelijk leesbare tekst en het rekening houden met SEO relevante keywords.

 

Privé ben ik trotse mama van een stoere tweeling en hou ik van de natuur. In mijn vrije tijd hou ik me creatief bezig met sieraden en accessoires maken, interieur, knutselen en wandelen met de kinderen, fotograferen en duizend andere dingen die ik opeens moet uitproberen. Met mijn gezin ben ik vaak onderweg om de wereld te ontdekken – het liefst tijdens een roadtrip. Hier in Nederland heb ik mijn hart aan Haarlem verloren. Ik hou van de mensen, de gezelligheid, al die koffietentjes, leuke winkeltjes en toffe locaties waar je met de kids van kan genieten!

 

Ook een keer samen koffie doen om met elkaar kennis te maken? Neem gerust contact op!

profielfoto sarah neubert creacontext

Wie is Creacontext

Vrienden zouden me waarschijnlijk omschrijven als creatieve duizendpoot met een aangeboren talent voor talen. Door mijn veelzijdige interesses, gaat het me makkelijk af over verschillende thema’s te schrijven en vind ik het leuk om door mijn werk steeds meer kennis op uiteenlopende gebieden op te doen. Met een toeristische achtergrond, een talent voor talen en jarenlange ervaring in de marketing, content management en (online)communicatie beschik ik over de ideale mix aan vaardigheden om u aan originele, authentieke en doelgroepgerichte teksten te helpen. De onderliggende boodschap vind ik hierbij net zo belangrijk als een heldere en makkelijk leesbare tekst en het rekening houden met SEO relevante keywords.

 

Privé ben ik trotse mama van een stoere tweeling en hou ik van de natuur. In mijn vrije tijd hou ik me creatief bezig en ga ik met mijn gezin vaak op pad om de wereld te ontdekken.

 

Ook een keer samen koffie doen om met elkaar kennis te maken? Neem gerust contact op!

profielfoto sarah neubert creacontext

Wilt u eens kennis maken, weten wat tot de mogelijkheden behoort of een vrijblijvende offerte aanvragen bel dan

06 26 72 5551 of mail naar contact@creacontext.com om contact op te nemen.